Hrana v Sevilji: kavarna FiloBooking.com

Filo Sevilja

Zajtrk v kavarni Filo v Sevilji

Filo je majhna, priročna kavarna v centru Sevilje, v neposredni bližini katedrale. V njej smo si privoščili zajtrk, ki je bil okusen in tako priročen, da čez dan še dolgo nismo bili lačni, zato smo si lahko v miru ogledovali znamenitosti Sevilje.

Meni za zajtrk vključuje različne sendviče s prilogami in kavo ter pomarančnim sokom.

Poskusili smo nordijski zajtrk, ki vključuje kruh bagel, dimljenega lososa, kremni sir, rukolo, kavo in pomarančni sok. Sendvič je bil okusen, losos svež. Cena: 8,90 EUR.

Poskusili smo tudi benediktinski zajtrk s šampinjoni, ki vključuje šampinjone, špinačo, češnjev paradižnik, jajce na benediktinski način, holandsko omako, brioš, kavo in pomarančni sok. Tudi ta jed je bila okusna in zelo izdatna. Cena: 9,50 EUR.

Tretja jed, ki smo jo poskusili, je bil tako imenovani energijski zajtrk. Ta vključuje polnozrnat kruh, avokado, nariban paradižnik, razna semena, kavo in pomarančni sok. Cena: 9,30 EUR.

Meni v kavarni Filo v Sevilji je sodoben, mednaroden – in ne ravno španski. Vendar, če si želite privoščiti izdaten zajtrk, ki vas bo ohranil site večino dneva, kavarno Filo toplo priporočamo. Tudi cene niso preveč zasoljene: za zajtrk za tri osebe smo skupaj plačali 27,70 EUR.

Lokacija: Calle Hernando Colon 19

Delovni čas: vsak dan od 8. do 18. ure