Iz Ljubljane do Dunaja ali Salzburga najceneje z avstrijskimi železnicamiBooking.com


Vlak Salzburg

Železniška postaja Salzburg

Slovenske železnice v svojem spletnem mestu ponujajo omejeno število vozovnic iz Ljubljane do Dunaja in Salzburga po zelo nizki ceni 29,00 EUR za enosmerno vozovnico. Vozovnice veljajo samo za točno določen vlak. Vračilo denarja, sprememba datuma potovanja ali prestop v višji razred s temi vozovnicami ni dovoljen.

Čeprav se cena na prvi pogled zdi zelo ugodna, smo ob našem nedavnem potovanju iz Salzburga v Ljubljano ugotovili, da avstrijske železnice na tej relaciji ponujajo vozovnice po še nižji ceni, in sicer 19,00 EUR za enosmerno potovanje. V primeru povratne vozovnice torej prihranite kar 20,00 EUR!

Železniške vozovnice Ljubljana-Dunaj oziroma Ljubljana-Salzburg lahko kupite prek spletnega mesta avstrijskih železnic ÖBB. Plačate jih s kreditno kartico in natisnete doma.

Če načrtujete potovanje na Dunaj ali Salzburg, lahko torej pri povratnem potovanju prihranite kar 20,00 EUR, če vozovnice kupite prek spletnega mesta avstrijskih železnic, namesto da bi jih kupili na železniški postaji v Ljubljani.