McDonald’s v Singapurju

Hamburger

Hamburger

Hoteli Singapur >>

Morda se sprašujete, ali smo nori, da pišemo o neslavni ameriški restavraciji z nezdravo, hitro pripravljeno hrano, vendar berite naprej: McDonald’s v Singapurju si zasluži besedo ali dve vsaj iz treh razlogov.

Čilijeva omaka

Prvi razlog je odlična, McDonadsova čili omaka s česnom, ki jo imajo samo v Singapurju. Brezplačno vam jo bodo ponudili s hamburgerjem ali krompirčkom. Poskusite jo, vendar na začetku ne pretiravajte s količino – omaka je zelo ostra!

Spicy McChicken

Drugi razlog je sendvič Spicy McChicken, ki je ravno tako na voljo le v Singapurju (in če je verjeti Wikipediji, tudi v Savdovi Arabiji – slednjega še nismo imeli priložnosti preveriti v praksi). Sendvič Spicy McChicken je zelo pekoč in dovolj okusen, da lahko povzroči odvisnost.

McFish

Tretji razlog je dobro znani ribji hamburger McFish -ki pa je v Singapurju najbolj svež in zato najokusnejši izmed vseh, ki smo jih doslej poskusili na raznih koncih sveta.

Omeniti velja tudi, da je McFlurry s piškoti Oreo boljši, kot v Evropi. Tudi sundae z jagodnim prelivom ni slab. V McDonaldsu strežejo tudi zajtrk. Muffini s šunko, jajci in sirom stanejo okoli 3 SGD. Ne pričakujte prvorazredne šunke.

Lokacija: restavracije McDonald’s so posejane po vsem otoku. Večina poslovalnic je v redu, najboljša je po našem mnenju v kleti 1 nakupovalnega centra Takashimaya na Orchard Road. Splet: www.mcdonalds.com.sg