Najboljši hoteli v BudimpeštiBooking.com


Budimpešta

Budimpešta

V poplavi ponudb hotelov v internetu se je pogosto težko znajti in izbrati idealno prenočišče. Če igra glavno vlogo le cena, je relativno enostavno poiskati najcenejši hotel. Naš sistem za rezervacije hotelov preko spleta na primer omogoča razvrstitev hotelov po različnih kriterijih, vključno z razvrstitvijo od najcenejšega do najdražjega hotela. A pri rezervaciji hotela je poleg cene pametno upoštevati tudi druge značilnosti, na primer lokacijo, ocene gostov, ki so tam že bivali, in storitve, ki jih hotel ponuja svojim gostom.

Spodaj navajamo hotele v Budimpešti različnih kategorij, ki po našem mnenju trenutno ponujajo najboljše razmerje med ceno, kakovostjo, lokacijo in zadovoljstvom gostov.

Queen’s Court Hotel & Residence *****

Najboljši hotel s petimi zvezdicami v Budimpešti. Povprečna ocena gostov: 8,8/10 (sijajno).

Hotel Queen’s Court & Residence leži v središču Budimpešte, blizu različnih znamenitosti mesta. Nudi razkošen center spa v retro slogu, z notranjim bazenom in masažno kopeljo.

Hotel Queen’s Court nudi prostorne in edinstveno opremljene apartmaje z balkonom, klimatsko napravo in kuhinjsko nišo. Nekateri imajo tudi prostorno dnevno sobo in jedilnico.

Na voljo sta tudi savna in fitnes. Za sprostitev je na voljo miren vrt na dvorišču.

Restavracija in bar Chess nudi mednarodne jedi in izbrana vina.

Queen’s Court Hotel & Residence je od Madžarske državne operne hiše in bulvarja Andrassy oddaljen le nekaj minut hoje. V bližini sta tudi postaja podzemne železnice Oktogon in trg Liszt Ferenc.

Središčna lokacija omogoča enostaven dostop do hotela z avtom ali javnim prevozom.

Povsod v hotelu je na voljo brezplačen brezžični internet.

Najnižja cena dvoposteljne sobe v januarju 2013: 68 EUR.

Rezervacija hotela Queen’s Court Hotel & Residence >>

Hotel Meditteran ****

Najboljši hotel s štirimi zvezdicami v Budimpešti. Povprečna ocena gostov: 7,6/10 (dobro).

Očarljiva stavba hotela Mediterran v Budimpešti stoji blizu središča mesta in združuje raznoliko ponudbo z enostavnim dostopom do številnih znamenitosti.

Izkoristite bližino odličnega omrežja javnega potniškega prometa in ga uporabite za idealno izhodišče za dostop do poslovne četrti in številnih znamenitosti.

Najnižja cena dvoposteljne sobe v januarju 2013: 36 EUR.

Rezervacija Hotela Mediterran >>

Centrooms House ***

Najboljši hotel s tremi zvezdicami v Budimpešti. Povprečna ocena gostov: 7,6/10 (dobro).

Centrooms House se nahaja na eni izmed najbolj trendovskih lokacij v mestnem središču, na trgu Blaha Lujza. Nudi pred kratkim obnovljene sobe in brezplačno brezžično internetno povezavo po celotnem hotelu.
Vse sobe imajo lastno kopalnico, satelitsko televizijo, elektronski sef in nastavljivo gretje ter klimatsko napravo.

V neposredni bližini hotela Centrooms House se nahaja mnogo restavracij in trgovin, nakupovalna ulica Vaci in Židovski muzej.

Najnižja cena dvoposteljne sobe v januarju 2013: 20 EUR.

Rezervacija hotela Centrooms House >>

Hipster Hostel

Najboljši hostel v Budimpešti. Povprečna ocena gostov: 9,4/10 (odlično)

Hipster Hostel v Budimpešti so odprli leta 2011 in se nahaja v tretjem nadstropju hiše, 50 metrov od postaje metroja Kalvin Ter. Sobe in skupne spalnice so opremljene z lesenim pohištvom, po tleh je položen parket.

V skupni dnevni sobi je Xbox, LCD TV s predvajalnikom DVD in prostor za sedenje. V skupni kuhinji je hladilnik, mikrovalovna pečica in avtomat za pripravo kave in čaja.

Celoten hostel je pokrit s signalom za brezplačen dostop do interneta.

Najnižja cena za eno posteljo v skupni spalnici za 10 oseb v januarju 2013: 7 EUR (42% popust!).

Rezervacija hostla Hipster >>