Najvišji hotel na svetuBooking.com


Najvišji hotel na svetu

Hotel JW Marriott Marquis Dubai

V Dubaju so odprli prvi stolp hotela JW Marriott Marquis Dubai, ki velja za najvišji hotel na svetu. 72 nadstropni hotel s petimi zvezdicami je v lasti letalske družbe Emirates, upravlja pa ga veriga luksuznih hotelov JW Marriott. Visok je 355 metrov, kar je le 26 metrov manj od nebotičnika Empire State Building v New Yorku.

Hotel stoji 10 minut vožnje od največjega nakupovalnega središča na svetu Dubai Mall. Gostom je poleg velikih, izjemno udobnih sob z marmornatimi kopalnicami na voljo tudi bazen, spa, savna in fitnes klub. V hotelu je kar 14 restavracij, v katerih ponujajo raznovrstno izbiro jedi z vsega sveta. Glede na to, da je hotel prvenstveno namenjen poslovnemu turizmu, ki je v Dubaju v razcvetu, je v njem tudi 24 sejnih sob, dve dvorani za sprejeme in kar 5100 kvadratnih metrov razstavnega prostora.

Nočitev v najrazkošnejšem apartmaju v hotelu JW Marriott Marquis Dubai stane okoli 1.000 € na noč (s popustom preko te povezave nekaj več kot 700 € na noč), v sobi Executive okoli 290 € na noč, sobe Standard Deluxe pa so pogosto na voljo že za okoli 170 € na noč, kar je za tako razkošen hotel naravnost ugodna cena. Razpoložljivost sob in najnovejše cene preverite na naslednji povezavi: rezervacija hotela JW Marriott Marquis Dubai

Več o Dubaju