Nastanitev Casa Dei Fiori Pulj

Booking.com
Casa Dei Fiori, Pulj

Casa Dei Fiori je nastanitev na idealni lokaciji v centru Pulja, le 500 metrov od starega mestnega jedra in dve minuti hoda od centralne tržnice. Preizkusili smo jo avgusta 2023.

Stanovali smo v sobi/garsonjeri številka 4, v kateri je velika zakonska postelja in raztegljivo dodatno ležišče. Garsonjera je lepa, prostorna in dobro opremljena. V njej je na voljo jedilna miza, štedilnik z vsem priborom za kuhanje, grelnik za vodo, aparat za kavo in opekač za kruh. Glede na to, da je kuhinja precej majhna, ni prostora za mikrovalovno pečico, vendar če jo kdo želi uporabljati, lahko to omeni lastnikom in mikrovalovno pečico mu bodo z veseljem priskrbeli. V kopalnici je tudi pralni stroj, likalnik in likalna deska.

V Casa Dei Fiori smo bili deležni nepričakovane dobrodošlice: v hladilniku nas je čakal velik pladenj svežega sezonskega sadja, voda, gazirana voda, dve steklenici piva in steklenica vina – vse brezplačno.

Glede na to, da je Casa Dei Fiori na stranski ulici, ponoči ni bilo prav nobenega hrupa. Postelja je bila udobna, garsonjera je klimatizirana. Na voljo je na stotine satelitskih televizijskih programov in brezplačen dostop do interneta. Čeprav je bila nastanitev ob našem obisku 100-odstotno zasedena, drugih gostov praktično nismo slišali ali videli.

Casa Dei Fiori je tako idealna nastanitev v Pulju za družine z otroki ali tiste, ki namesto v hotelu raje prebivajo v stanovanju, kjer si lahko pripravijo kaj malega za zajtrk. Glede na to, da je v neposredni bližini tržnica, na kateri vsako jutro prodajajo nadvse sveže ribe in morske sadeže, smo si dvakrat kar v garsonjeri skuhali tudi pravo morsko pojedino za veliko nižjo ceno kot bi jo morali plačati v kakšni izmed restavracij v Pulju, pa še prepričani smo bili, da je bila morska hrana zares sveža, saj smo jo kupili sami.

Nastanitev Casa Dei Fiori toplo priporočamo, saj je na idealni lokaciji, dobro opremljena, lastnika pa sta izredno prijazna in gostom rada pomagata. Poleg tega so bile avgusta 2023 cene v nastanitvi Casa Dei Fiori ugodnejše kot v drugih, primerljivih nastanitvah v Pulju. Tudi na booking.com Casa Dei Fiori dobiva najvišje ocene in številne pohvale gostov.

Rezervacija nastanitve Casa Dei Fiori >>