Novi hoteli v Londonu 2018Booking.com


V Londonu je na tisoče hotelov, vendar popotniki kaj hitro spoznajo, da so večinoma dragi in vse kaj drugega kot prijetni. V britanski prestolnici je težko dobiti hotel, ki ponuja zadovoljivo kakovost za svojo ceno. Seveda obstajajo tudi izjeme in v nadaljevanju predstavljamo nekaj novih ali povsem prenovljenih hotelov v Londonu, katerih gostje so običajno zelo zadovoljni.

The Pilgrm Hotel London

Pilgrm Hotel London

The Pilgrm Hotel London

The Pilgrm Hotel London je v neposredni bližini železniške postaje Paddington v centru Londona. Njegova lokacija je idealna tako za turistične kakor tudi poslovne obiske Londona, saj je v njegovi okolici mnogo najrazličnejših restavracij in trgovin. Glede na to, da je v strogem centru Londona, se do nekaterih znamenitosti Londona od hotela The Pilgrm London lahko odpravite kar peš, sicer pa je v neposredni bližini hotela tudi postaja podzemne železnice, od koder se lahko odpeljete na vse konce Londona.

V sobah ponujajo brezplačen brezžični dostop do interneta in televizijo. Sobe so opremljene v starinskem stilu. V njih najdete tudi knjige in revije. Seveda so sobe opremljene tudi z zasebnimi kopalnicami s prho.

V pritličju gostom strežejo kontinentalni zajtrk, različno pecivo, kavo in čaj, v prvem nadstropju pa je koktejl bar, kjer si lahko ves dan privoščite tudi kaj za pod zob.

Rezervacija hotela The Pilgrm London >>


The Principal Hotel London

Principal Hotel London

Principal Hotel London

The Principal Hotel London je urejen v povsem prenovljeni stari zgradbi pod spomeniškim varstvom, v katero so arhitekti in oblikovalci vdahnili dobršno mero sodobnega razkošja. Sobe so opremljene z brezplačnim brezžičnim dostopom do interneta in pametno televizijo. V hotelu je kar nekaj restavracij in barov.

The Principal Hotel London leži na vhodnem delu trga Russel Square v četrti Bloomsbury v samem centru Londona. Postaja podzemne železnice Russel Square je le nekaj korakov od hotela. Nakupovalna ulica Oxford Street je le dober kilometer od hotela.

Rezervacija hotela The Principal London >>


The Trafalgar St. James, London Curio collection by Hilton

Trafalgar St. James Hotel London

Trafalgar St. James Hotel London

Hotel The Trafalgar St. James stoji v zgodovinski stavbi v centru Londona. Od postaje podzemne železnice Charing Cross je oddaljen 400 metrov. Zabaviščni predel Londona, tj. Leicester Square in Piccadilly Circus, je le 10 minut hoje od hotela. Ravno toliko je oddaljena tudi znamenita londonska kitajska četrt.

Vse sobe so opremljene s klimatsko napravo, lastno kopalnico, televizijo z ravnim zaslonom, sušilcem za lase in aparatom za kavo.

V hotelu so številne restavracije in bari.

Gostje so s hotelom Trafalgar St. James London zadovoljni predvsem zaradi lokacije, udobja in izjemno dobrih storitev, ki jih ponuja.

Rezervacija hotela The Trafalgar St. James London >>


L’Oscar Hotel London

L'Oscar Hotel London

L’Oscar Hotel London

L’Oscar Hotel London leži 500 metrov od Britanskega muzeja. V vseh sobah ponujajo brezplačni brezžični dostop do interneta. Sobe so opremljene z mizo, televizijo in lastno kopalnico. V vseh razkošno opremljenih sobah je klimatska naprava, nekatere sobe pa imajo tudi balkon.

Rezervacija hotela L’Oscar London >>