Novi poceni hoteli v LondonuBooking.com


Motel One London - Tower Hill

Motel One London – Tower Hill

Iskanje sprejemljivega hotela v Londonu, za katerega vam ni treba odšteti malega premoženja, se lahko izkaže za pravo nočno moro. Hoteli v Londonu so bodisi zelo nizkega standarda in ponujajo miniaturne sobe, v katere komaj stlačijo zakonsko posteljo, za prtljago pa zmanjka prostora, ali pa tako zelo dragi, da si jih lahko privoščijo le premožnejši popotniki. A v zadnjem času se je tudi londonska hotelska scena začela spreminjati turistom v prid: poceni hotelske verige, kot so Ibis, Travelodge , Z Hotels in Holiday Inn, odpirajo nove hotele v Londonu kot po tekočem traku ter jih opremljajo z udobnimi sobami, ki gostom za ugodno ceno ponujajo več kot samo oguljeno žimnico. V nadaljevanju prestavljamo štiri nove poceni hotele v Londonu na idealnih lokacijah, ki ne bodo izvrtali luknje v vaš popotniški proračun.

Motel One London – Tower Hill

Lokacija: Motel One London – Tower Hill je v vzhodnem delu Londona, kjer dominirajo sodobni železobetonski nebotičniki poslovne četrti. Ta del Londona morda ni najbolj zanimiv za turiste, vendar so znamenitosti Londona oddaljene le kratko vožnjo s podzemno železnico. Do znamenitega mostu Tower Bridge, trdnjave The Tower of London in ladje HMS Belfast se lahko iz hotela Motel One London – Tower Hill zlahka odpravite peš. Če vas hoja ne utruja pretirano, pa se lahko ob bregu reke Temze nato sprehodite tudi do Shakespearjevega gledališča Globe in tržnice Borough.

Sobe: avla hotela Motel One London – Tower Hill, v kateri si gostje lahko privoščijo tudi koktajle, navdušuje s sodobnim dizajnom. V hotelu je kar 291 sob v 15 nadstropjih. Sobe so majhne, vendar sodobno opremljene. Tudi kopalnice so odlične in postelje udobne. Iz sob v višjih nadstropjih, obrnjenih proti zahodu, se odpira čudovit pogled na poslovno središče Londona, predvsem ponoči, ko zažari v tisočerih lučeh.

Hrana: v hotelu Motel One London – Tower Hill ni restavracije. V baru so gostom na voljo topli sendviči. Vendar velja omeniti, da nekatere restavracije v bližini hotela, na primer angleška restavracija Abbey, gostom hotela ponujajo 50-odstotni popust. Za podrobnosti povprašajte na recepciji. Angleški zajtrk si lahko privoščite v bližnji restavraciji Thai Square in stane 9.50 GBP.

Cena: dvoposteljne sobe od 113 GBP dalje, enoposteljne od 98 GBP dalje. Otroci, mlajši od 6 let, v hotelu bivajo brezplačno. Na voljo je tudi brezplačna izposoja iPadov.

Rezervacija hotela Motel One London – Tower Hill >>

Holiday Inn London – Kensington

Holiday Inn London Kensington

Holiday Inn London Kensington

Lokacija: Holiday Inn London – Kensington je v zahodnem delu Londona, manj kot 10 minut hoje od muzeja Design Museum. Hyde Park, Kensingtonska palača in Royal Albert Hall so dosegljivi peš. South Kensington, kjer je kopica slavnih muzejev, je oddaljen približno 20 minut hoje ali kratko vožnjo z avtobusom. Postaja podzemne železnice High Street Kensington je oddaljena 3 minute hoje od hotela.

Sobe: v hotelu Holiday Inn London – Kensington je kar 708 sob in je eden od največjih hotelov Holiday Inn v Evropi. Po nedavni prenovi so ga znova odprli decembra leta 2016. Poleg sob so v hotelu številne sejne sobe, telovadnica, spa in 18-metrski bazen. V hotelu ponujajo različne vrste sob: standard double, king in executive. Vse sobe so funkcionalne in prijetno opremljene, vendar nič posebnega z vidika dizajna. Klasične hotelske sobe pač, vse prej kot velike, a so vanje kljub temu uspeli stlačiti televizijo, mizo, likalnik in likalno desko ter kuhalnik vode. Hotel Holiday Inn Lonon – Kensington je priljubljen med poslovnimi potniki, predvsem tistimi, ki se udeležujejo seminarjev, in tudi med družinami, saj otroci do 12. leta v hotelu bivajo in jedo brezplačno (največ 4 otroci na skupino).

Hrana: popoln angleški zajtrk stane 19,99 GBP, kontinentalni zajtrk pa je nekoliko cenejši. Vendar je v bližini hotela tudi veliko število restavracij in kavarn, v katerih lahko dobite precej cenejši zajtrk. V hotelski restavraciji ponujajo večerjo po ugodni ceni, ki je primerljiva s cenami v verigah restavracij v Londonu.

Cena: dvoposteljne sobe od 99 GBP na noč.

Rezervacija hotela Holiday Inn London – Kensington >>

The Z Hotel London Gloucester Place

The Z Hotel London Gloucester Place

The Z Hotel London Gloucester Place

The Z Hotel London v londonski četrti Marylebone je najnovejši hotel verige Z Hotels v Združenem kraljestvu, ki za svojo ceno gostom ponuja kopico udobja. Z Hotel v Liverpoolu je eden od naših najbolj priljubljenih hotelov v Liverpoolu, v katerem prenočujemo pogosto.

Lokacija: Z Hotel London Gloucester Place je le nekaj minut hoje oddaljen od slavne nakupovalne ulice Oxford Street in veleblagovnice Selfridges.

Sobe: Z Hotel Gloucester Place se razteza kar v petih prenovljenih hišah v Londonu. Ponuja standarden nabor sob hotelov Z: od poceni sob brez oken do dražjih, večjih sob s pogledom na mesto. Vse sobe so opremljene z velikimi televizijami visoke ločljivosti (HD). V hotelu je prijetno urejena zajtrkovalnica in avla, v kateri sicer ni udobnih foteljev, kjer bi gostje želeli dalj časa posedati, vendar si tega glede na to, da je London v vsej svoji veličini tik pred vrati, verjetno niti ne želijo.

Hrana: zajtrk ni vključen v ceno sobe. Kupite ga lahko za 9 GBP in dobite standardni nabor peciva, kosmičev, sadja, jogurta in sendvičev s slanino. Z Cafe je odprt ves dan in ponuja sendviče in solate. Večerje ne ponujajo, vendar lahko gostje med 17. in 20. uro uživajo v brezplačnem vinu in siru. Glede na lokacijo na zahodnem delu Londona so restavracije v okolici hotela Z Hotel Gloucester Place precej drage. Če se želite prehranjevati ceneje, se sprehodite do Soha. Hoja traja približno 20 minut.

Cena: dvoposteljne sobe (brez oken) od 95 GBP, večje sobe z okni od 120 GBP. Ponujajo tudi apartma Club Suite (od 195 GBP), v ceno katerega je vključen zajtrk, pijača in prigrizki čez cel dan, popoldanski angleški prigrizek (tea) in koktajli.

Rezervacija hotela Z Hotel Gloucester Place >>

ibis Styles London Southwark

Ibis Styles London Southwark

Ibis Styles London Southwark

Lokacija: ibis Styles London Southwark je blizu slavne londonske tržnice s hrano Borough Market. Relativno blizu hotela je tudi galerija Tate Modern, Shakespearjevo gledališče Globe in katedrala Southwark. Postaji podzemne železnice London Bridge in Southwark sta manj kot 800 metrov od hotela.

Sobe: sobe v hotelu ibis Syles London Southwark so … natančno takšne, kot v vseh drugih hotelih ibis Styles: čiste in urejene, vendar brezosebne in odsevajo očitno podobo poceni hotelske verige. Vendar naj vas to ne odvrne: sobe so funkcionalne in veliko lepše od sob v stoterih drugih hotelih v Londonu, tudi dražjih.

Hrana: bar in restavracija za razliko od ostalih delov hotela še nista prenovljena. V restavraciji ponujajo večerjo, vendar boste glede na bogato izbiro restavracij v okolici hotela verjetno želeli jesti kje drugje. V hotelu ibis Styles London Southwark ponujajo tudi bogat samopostrežni zajtrk.

Cena: dvoposteljne sobe z zajtrkom od 87 GBP.

Rezervacija hotela ibis Styles London Southwark >>