Pansion Stari Grad SarajevoBooking.com

Soba 308

Pansion Stari Grad Sarajevo

Pansion Stari Grad je prijetno prenočišče v Sarajevu, od znamenite Baščaršije, restavracij in trgovin oddaljeno manj kot pet minut hoje. V bližini je majhen supermarket Konzum in nekaj zasebnih trgovin, odlična pekarna Edin, postaja tramvaja in postajališče za taksije. Pansion Stari Grad dobiva zelo dobre ocene gostov, kar ne preseneča, saj smo bili nad prenočiščem navdušeni tudi mi.

Rezervacija Pansiona Stari Grad >>

Prevoz z letališča Sarajevo

Za prevoz z letališča smo se dogovorili kar z gostiščem, saj se nam po prihodu v Sarajevo ni ljubilo cenkati s taksisti, ki za prevoz z letališča včasih zahtevajo nerazumno visoko plačilo. Na letališču nas je tako z napisom pričakal voznik in v hotelu smo bili prej kot v pol ure. Pansion Stari Grad za storitev prevoza z letališča zaračuna 10 evrov. Ob odhodu smo se na letališče vrnili s taksijem. Plačali smo 20 KM (kar je približno 10 evrov) in dodatni 2 KM (1 evro) za prtljago.

Soba

V penzionu Stari Grad smo stanovali v sobi št. 308 v najvišjem nadstropju. Z zastekljenega stopnišča izpred sobe se odpira lep razgled na stari del Sarajeva.

Soba je majhna, a zadovoljivo opremljena in do potankosti čista, vendar ne ravno najbolj funkcionalna. Ob postelji je prostora za nočno omarico le na eni strani in tudi za prtljago ni veliko prostora. Zadovoljni smo bili z udobnostjo ležišč in vzglavnikov. V omari nas je čakalo nekaj obešalnikov, v sobi je majhna mizica, stol in mini kavč. Poleti pride prav klimatska naprava. Na steno je nameščena LCD  televizija s satelitskimi programi. Prevladujejo programi z Balkana, nekaj je tudi angleških in nemških. Na voljo je brezplačen brezžični dostop do interneta. Signal v sobi št. 308 ni najboljši.

Kopalnica je nova in čista, pritisk vode je dober. V omarici je spravljen sušilnik za lase. Kopalniška oprema ni ravno najbolj kakovostna in nekoliko površno je nameščena, tako da lahko v prihodnosti pričakujemo, da kopalnica ne bo več tako lepa, kot je sedaj. Poleg umivalnika je tekoče milo, vsak gost pa dobi tudi majhno milo in šampon za lase, kar je dovolj za umivanje prvega dne, a če imate raje gel za tuširanje, ga prinesite s seboj ali pa kupite v trgovini DM blizu Baščaršije.

V penzionu Stari Grad smo prenočevali pet noči, vendar brisač v kopalnici niso zamenjali. Če vsak dan želite nove brisače, obvestite recepcijo.

Rezervacija Pansiona Stari Grad >>

Zajtrk

Samopostrežni zajtrk v penzionu Stari Grad ni ravno bogat, a zadostuje. Na voljo je dober kruh, piščančja salama, sir, topljeni sir, pašteta, maslo, med, več vrst marmelade, koruzni in čokoladni komični, kuhana jajca, jogurt, mleko in seveda kava in čaj. S kakovostjo zajtrka smo bili zelo zadovoljni, smo pa pogrešali kakšen kos sadja. Prostor za zajtrkovanje je poleg recepcije, poleti pa tudi na prijetni terasi.

Priporočamo!

S Pansionom Stari Grad smo bili v splošnem zelo zadovoljni, ne samo zaradi idealne lokacije praktično na Baščaršiji, pač pa tudi zaradi urejenosti sob, kakovosti zajtrka in prijaznosti osebja. Po našem mnenju je v Sarajevu veliko lepše prenočevati v zasebnem penzionu, kakršen je Pansion Stari Grad, kjer lahko začutite tradicionalno gostoljubnost domačinov, kot v brezosebnem hotelu. Mi bi v Pansionu Stari Grad z veseljem ponovno prenočevali.

Rezervacija Pansiona Stari Grad >>

Fotografije

[nggallery id=15]

 

Zemljevid Sarajeva

[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”16″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”43.860687,18.431045{}lodging_0star.png{}Pansion Stari Grad Sarajevo” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Pansion Stari Grad na zemljevidu Sarajeva