Pekara Edin, SarajevoBooking.com

Pekara Edin Sarajevo

Pekara Edin stoji za vodnjakom sebilj, poleg postaje za tramvaj na Baščaršiji

Pekara Edin stoji na severnem koncu trga Baščaršija, v neposredni bližini vodnjaka sebilj, postaje za tramvaj in prijetnega penziona Stari Grad, katerega oceno lahko preberete v prispevku z naslovom Pansion Stari Grad.

Med petdnevnim bivanjem v Sarajevu smo v pekarni Edin postali redni kupci, ne samo zaradi ugodne lokacije blizu penziona Stari Grad, v katerem smo prenočevali, pač pa predvsem zaradi visoke kakovosti in bogate izbire pit, kruha in peciva, ki ga prodajajo.

Na voljo je burek, sirnica in zeljanica, tradicionalni bosanski kruh somun, buhteljni z marmelado, jabolčni in višnjevi zvitki itd. Vse, kar smo poskusili, je bilo sveže, toplo, okusno in zelo poceni.

Ne glede na to, ali potrebujete prigrizke za enodnevni izlet v Mostar ali k izviru reke Bosne, ali bi radi kaj prigriznili kar tako, je pekarna Edin na Baščaršiji vedno dobra izbira.

Lokacija: M. M. Baškesije 69, Sarajevo

Zemljevid Sarajeva

[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”18″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”43.860198,18.431056{}bread.png{}Pekara Edin” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Pekara Edin na zemljevidu Sarajeva