Premier Inn Hotel London King’s CrossBooking.com


Premier Inn London

Premier Inn Hotel London King’s Cross

Premier Inn Hotel London King’s Cross je zelo prijeten hotel v Londonu, oddaljen pet minut hoje od železniške postaje King’s Cross in St Pancras International. Premier Inn je znana britanska veriga hotelov, ki ponuja zvrhano mero udobja za presenetljivo ugodno ceno. S prenočevanjem v hotelu Premier Inn Hotel London King’s Cross smo bili zelo zadovoljni in ta hotel brez nadaljnjega priporočamo tako za turistične kakor tudi poslovne obiske Londona.

Na recepciji hotela nas je pričakal zelo prijazen receptor, ki nas je v hotel prijavil v trenutku. Uradna prijava v hotel je mogoča šele po drugi uri popoldan, mi smo bili tam že okoli dvanajstih. Receptor se je opravičil, da trenutno še ni pripravljena nobena soba, in nas povabil, da počakamo v udobnih naslanjačih na recepciji, v baru ali kavarni. V avli smo si lahko postregli z brezplačno vodo. Soba je bila na voljo že okoli ene ure popoldan.

Glede na to, da smo bivali v dvoposteljni sobi, so nam izročili dva elektronska ključa, kar je zelo pohvalno in priročno. Dva ključa se običajno dobi le v hotelih s štirimi in petimi zvezdicami. Premier Inn ima tri.

Soba 241, v kateri smo prenočevali, je velika, klimatizirana, postelja udobna, na izbiro so vzglavniki različne trdote. Gostom je na voljo 30 minut brezplačnega brezžičnega interneta na dan, sicer stane 3 funte za 24 ur dostopa, kar tudi ni predrago. V sobi je dovolj velika miza in stol, tako da se da zelo udobno delati.

V primerjavi s hotelom Wardonia, ki stoji v istem predelu Londona, je Premier Inn Hotel London King’s Cross veliko boljša izbira, in to v vseh pogledih: od udobja do prijaznosti osebja.

Izkušnja s hotelom Premier Inn potrjuje naše prepričanje, da zadovoljivo mero udobja v Londonu ponujajo samo hoteli znanih hotelskih verig. Majhni zasebni hoteli, kakršna sta na primer Wardonia ali The Trebovir, so običajno klavstrofobični, neudobni in ne nujno poceni. Za dvoposteljno sobo v hotelu Premier Inn King’s Cross smo plačali 138 funtov, a z malo sreče jo lahko rezervirate že za 105 funtov. Če si želite v Londonu privoščiti nekaj udobja po zelo ugodni ceni, razmislite o prenočevanju v hotelu Premier Inn. Mi smo bili nad njim navdušeni in se bomo vanj zagotovo vrnili.

Premier Inn Hotel London King’s Cross  – brezplačna rezervacija >>

Vsi hoteli v Londonu >>