Prevoz do AmsterdamaBooking.com


Letališče Amsterdam

Letališče Amsterdam

Najhitrejši, najpriročnejši in najudobnejši prevoz iz Ljubljane do Amsterdama je z letalom Adrie Airways. Po hitrem preverjanju njihove spletne strani smo ugotovili, da letalska karta do Amsterdama ni nujno draga: če jo rezervirate vsaj šest tednov vnaprej, jo lahko dobite že za 139 €. Seveda se cene letalskih kart hitro spreminjajo in prav lahko se zgodi, da Adria Airways letalske karte do Amsterdama zdaj, kot berete ta prispevek, ponuja po popolnoma drugačni, najverjetneje višji ceni.

A naj se iskanje letalskih kart do Amsterdama ne ustavi pri Adrii Airways. V našem spletnem mestu imamo tudi iskalnih letalskih kart, ki išče najugodnejše ponudbe več kot 600 letalskih družb in agencij, tako da boste zagotovo našli ugodno ponudbo iz Ljubljane ali bližnjih letališč.

Vožnja z vlakom do Amsterdama je dolga, naporna in verjetno najprimernejša za mlade, ki po Evropi potujejo z vozovnico InterRail, saj običajne povratne železniške karte do Amsterdama niso ravno poceni. Vožnja z vlakom do Amsterdama traja vsaj 15 ur in vključuje vsaj dve prestopanji.

Tudi vožnja z avtom do Amsterdama je dolga in naporna, vendar ne neizvedljiva. Navsezadnje se poleti tudi pri nas pojavi veliko avtomobilov z nizozemskimi registracijami.