Prevoz do Avstralije

V Avstralijo smo leteli z Emirates

Emirates ponuja poceni letalske karte do Avstralije iz Münchna in Dunaja

Hoteli Avstralija >>

V Avstralijo letijo vsi pomembnejši svetovni letalski prevozniki. Pot iz Evrope v Avstralijo je predolga, da bi jo bilo mogoče premagati z enim samim letom, zato računajte na postanke v Aziji, običajno v Kuala Lumpurju, Bangkoku ali Singapurju.

Pri letalskih vozovnicah za dolge razdalje velja, da več postankov ponavadi pomeni nižjo ceno. Cene vozovnic evropskih prevoznikov z enim postankom so tako po pravilu nekoliko dražje od cen vozovnic prevoznikov z Bližnjega Vzhoda, kot sta Emirates in Qatar. V primeru leta z Emirates je treba prestopati v Dubaju, v primeru leta s prevoznikom Qatar pa v Dohi. Pred rezervacijo letalske vozovnice natančno preverite vozni red – včasih se zgodi, da morate na povezavo čakati 12 ur ali več, kar je lahko zelo utrujajoče.

Mi smo v Avstralijo leteli s prevoznikom Emirates iz Münchna v Brisbane s prestopanjem v Dubaju in postankom v Singapurju. Emirates občasno ponuja vozovnice iz Münchna do Avstralije za manj kot 1000 evrov, z Dunaja pa za nekaj več kot 1000 evrov. Preverite spletno mesto prevoznika Emirates.