Prevoz do Hong Konga

Letališče Hong Kong

Letališče Hong Kong

Hoteli Hong Kong >>

Hong Kong je eno izmed najpomembnejših finančno-poslovnih središč na svetu in vedno bolj priljubljena turistična destinacija, tako da na supermoderno letališče Hong Kong letijo vsi pomembnejši svetovni letalski prevozniki.

Do poceni letalske vozovnice do Hong Konga lahko pridete z malo sreče in veliko raziskovanja. Dejstvo, da so letala do Hong Konga večinoma polno zasedena, cene letalskih vozovnic do Hong Konga vzdržuje na relativno visoki ravni. Po drugi strani pa vendarle obstajajo obdobja, ko letalski prevozniki ne morejo napolniti letal, ali pa se s konkurenco spustijo v ostro cenovno vojno. Tako je včasih letalske vozovnice iz Evrope do Hong Konga mogoče dobiti že za manj kot 500 €, vozovnice po ceni od 600 € do 700 € pa je mogoče dobiti praktično vedno.

Konkretnega letalskega prevoznika, ki ponuja najcenejše vozovnice do Hong Konga, ne moremo izpostaviti, saj se situacija na tej liniji neprestano spreminja. Predlagamo, da cene letalskih vozovnic do Hong Konga najprej preverite pri letalskih prevoznikih, ki letijo z letališč blizu vas, nato pa preverite še prevoznike, ki letijo z bolj oddaljenih letališč in preračunate, s katerim se vam glede na porabljen čas in denar za pot do letališča najbolj splača leteti.

Mi smo v Hong Kong leteli novembra 2009 iz Münchna z Emirates. Za povratno vozovnico smo plačali 525 €. Za odhode iz Ljubljane preverite Air France (najcenejše vozovnice do Hong Konga včasih stanejo okoli 620 €) in Turkish Airlines (najcenejše vozovnice do Hong Konga včasih stanejo okoli 540 €).