Prevoz do SeviljeBooking.com


Letalo prevoznika Clickair

Clickair

Letalo

Do Sevilje smo leteli s španskim nizkocenovnim letalskim prevoznikom Clickair (zdaj Vueling) iz Pariza.

Ljubljana in Sevilja z neposredno letalsko povezavo nista povezani. Poleti 2008 je Clickair dvakrat tedensko povezoval Ljubljano in Barcelono, iz Barcelone pa je bilo z istim prevoznikom mogoče nadaljevati let v Seviljo. Za zdaj ne kaže, da bi Vueling letalsko povezavo med Ljubljano in Barcelono ponovno vzpostavil.

Iz Ljubljane v Barcelono občasno leti tudi Adria Airways (njeni vozni redi se iz sezone v sezono spreminjajo, tako da za najnovejše informacije preverite njihovo spletno mesto). Iz Barcelone lahko potem nadaljujete let s prevoznikom Clickair.

Če živite blizu meje z Italijo in vas ne moti vožnja do Benetk, od tam do Sevilje lahko poletite z letalskim prevoznikom Vueling ali pa preko Barcelone s prevozniko myair.

Za najnovejše podatke o letalskih prevoznikih, ki letijo v Seviljo, obiščite uradno spletno mesto španskih letališč in izberite letališče Sevilja.

Vlak

Pot iz Slovenije do Sevilje z vlakom je predolga, je pa Sevilja s hitrimi vlaki dobro povezana s španskimi mesti, na primer Cordobo, Madridom in celo Barcelono.

Za podrobnosti o železniških povezavah iz Sevilje obiščite uradno spletno mesto Španskih železnic (RENFE).