Rendezvous Grand Hotel Singapur: udoben, prijazen in na idealni lokacijiBooking.com

Hotel Singapur

Rendezvous Grand Hotel Singapur

Rendezvous Grand Hotel Singapur je prijeten hotel s štirimi zvezdicami na idealni lokaciji v središču Singapurja. Od postaj podzemne železnice (MRT) Dhoby Ghaut in Bras Basah je oddaljen slabih pet minut hoje. Do najbolj znane nakupovalne ulice v Singapurju, Orchard Road, je slabih deset minut hoje. Do kolonialnega središča Singapurja se lahko peš sprehodite v 15 minutah.

Rendezvous Grand Hotel Singapore – brezplačna rezervacija >>

Rendezvous Grand Hotel Singapur gostom poleg idealne lokacije ponuja tudi zvrhano mero udobja. Hotel so pred kratkim obnovili, tako da praktično diši po novem. Notranjo opremo iz masivnega lesa so se odločili kombinirati z veliko količino bele dekoracije in svetlih luči ter ogledal, kar daje vtis skorajda korporativnega okolja v razkošni poslovni stavbi. Tudi sobe so minimalistično opremljene, svetle in enostavne. Morda malo preveč spominjajo na pisarno, kar pa ni nujno slabo. Rendezvous Grand Hotel Singapur ravno zaradi svojega poslovnega vzdušja ni priljubljen le med družinami in turisti, pač pa tudi med poslovnimi potniki. Poleg tega v njem pogosto prenočujejo posadke letal: ob našem obisku so gostili posadko letalske družbe Etihad.

V udobnih sobah je telefon, LCD televizor s satelitskimi kanali, mini bar in grelnik za vodo ter zaloga brezplačne kave in čaja. V sobah je tudi sušilnik za lase, gostom je na voljo likalna deska in sef. Tako sobe kot kopalnice so do potankosti čiste. Če vas ob omembi Singapurja skrbijo standardi čistoče, naj vas pomirimo, da so hoteli višjega razreda (štiri in pet zvezdic) v Singapurju po pravilu čistejši od katerega koli evropskega hotela in Rendezvous Grand Hotel Singapur ni izjema.

Rendezvous Grand Hotel Singapore – brezplačna rezervacija >>

V hotelu sta dve restavraciji in bar: samopostrežna Straits Café, v kateri so na voljo lokalne in mednarodne specialitete, in Gourmet Gallery, kjer strežejo azijske in evropske jedi. Pijačo si gostje lahko privoščijo v prijetnem baru Palong. Komur kulinarična ponudba v hotelu ne zadostuje, se lahko poda v neposredno okolico hotela, kjer so številne lokalne in mednarodne restavracije in kavarne.

Gostom hotela je na voljo tudi fitness klub, savna in bazen.

Rendezvous Grand Hotel Singapur ni romantičen hotel, kot bi lahko sklepali na podlagi imena, pač pa daje vtis sodobnega, svetlega, minimalistično opremljenega poslovnega hotela. Zaradi idealne lokacije v središču Singapurja ga toplo priporočamo tudi, če ste v Singapurju kot turisti.

Rendezvous Grand Hotel Singapore – brezplačna rezervacija >>

Zemljevid Singapurja

Rendezvous Grand Hotel Singapore na zemljevidu Singapurja. Naslov: 9 Bras Basah Road, 189559 Singapur.

[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”16″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”1.298572,103.848867{}1-default.png{}Rendezvous Grand Hotel Singapur” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]