Restavracija May & Zin Thara BeachBooking.com


May and Zin

Restavracija May and Zin Thara Beach

Restavracija May and Zin v neposredni bližini hotela Holiday Inn na plaži Thara (Thara Beach) je videti kot eden od mnogih nevpadljivih kioskov, posejanih po dvorišču, okoli katerega v ribnikih plavajo velike, debele, oranžne ribe. A kakovost hrane, ki jo strežejo v restavraciji May & Zin, se lahko mirno primerja s kakovostjo v kakšni restavraciji hotela Holiday Inn.

Seveda smo morali poskusiti rake z mehko lupino v karijevi omaki, ki veljajo za eno od najboljših jedi v restavraciji May & Zin, in nismo bili razočarani. Raki so bili sveži, sladki, mehki, prepojeni z aromatično karijevo omako. Privoščili smo si tudi rezance Pad Thai z raki, ki so bili ravno tako zelo sveži, pikantno mangovo solato, ki je prinesla ravno pravšnjo količino ognja med razvnete brbončice, in praženo zelenjavo ter praženega piščanca z rižem. Vse je bilo božansko in lahko potrdimo, da je restavracija May & Zin zasluženo med najbolje ocenjenimi restavracijami v Ao Nangu oziroma na plaži Thara Beach v spletnem portalu Trip Advisor.

Če bivate v Ao Nangu, je do restavracije kar dolg sprehod, ali pa se do nje lahko odpeljete s tuk tukom. Vredno jo je obiskati!