Roland Restaurant & Cafe v Bratislavi

Roland Restaurant & Cafe, Bratislava

Roland Restaurant & Cafe, Bratislava

Hoteli Bratislava >>

Zajtrk v Bratislavi smo si privoščili v lepo urejeni restavraciji Roland Restaurant & Café na glavnem trgu Bratislave. Restavracija Roland je v čudoviti secesijski palači, notranjost je sodobno opremljena in svetla, poleti mize razpostavijo tudi po trgu pred restavracijo. Kakovost hrane pa …

Naročili smo sendvič s sirom in šunko, espresso in cappuccino. Kava ni bila nič posebnega. Na sendvič smo čakali zelo dolgo. Navsezadnje so ga le prinesli: tri majhne koščke kruha, med katerimi je bilo malo (sicer dobre) šunke, sira in zelenjave. Takšnega sendviča v restavraciji, kakršna je Rolan, nismo pričakovali. Nekako se ni skladal z ravnjo restavracije, s ceno (3 €) še manj.

Medtem, ko smo sedeli v Rolanu, se je nenadoma pooblačilo in začelo močno snežiti. Če že zajtrk ni bil ravno na nivoju, smo vsaj skozi velika okna lahko opazovali z močnim vetrom pospremljeni snežni metež, ki je divjal nad mestno hišo in se neprizanesljivo znašal nad redkimi, popolnoma presenečenimi turisti.

Roland Restaurant & Café stoji na idealni lokaciji, notranjost je lepo urejena, vrhunskih kulinaričnih užitkov pa se v njej ne gre nadejati.

Lokacija: Hlavné námestie 5. Splet: www.rolandcaffe.bestintown.sk