Stanovanje v Sevilji: Apartamentos Sevilla CentroBooking.com

Stanovanje v Sevilji

Apartamentos Sevilla Centro v Sevilji

Stanovanja Apartamentos Sevilla Centro so na idealni lokaciji v centru Sevilje, le 10 minut hoje od seviljske katedrale in palače Real Alcazar. V stanovanju smo bivali februarja 2022.

Naj vam najprej damo namig glede lokacije: stanovanja so na naslovu San Pablo 4, vendar je vhod v stanovanja na majhni prečni ulici med ulicama San Pablo in C. Murillo.

Stanovanja nimajo recepcije, vendar so nam posredovali natančna navodila za vstop. Pol ure pred prihodom smo morali stopiti v stik z upravnikom stanovanj (to smo storili prek WhatsApp na telefonsko številko, ki so nam jo posredovali), ta pa nam je nato posredoval dve kodi: eno za vstop v stavbo in drugo za vstop v stanovanje. Vse je potekalo brez težav.

Prebivali smo v stanovanju številka 21 v drugem nadstropju. Stanovanje je lepo urejeno, čeprav se v kopalnici in kuhinji že kažejo rahli znaki obrabe. Najbolj nas je motila kljuka vhodnih vrat s tipkovnico za vnos kode za vstop, ki je bila tako razmajana, da se nam je zdelo, da bo vsak trenutek zletela na tla. A smo v kuhinji brž poiskali jedilni nož, ki smo ga uporabili namesto izvijača in zategnili vijake na kljuki – težava odpravljena.

V stanovanju za spalnica z zakonsko posteljo, od bivalnega prostora ločena le s predelno steno in drsnimi vrati. V bivalnem prostoru je kavč, nad katerim je zložena dodatna zakonska postelja, ki se jo zvečer lahko preprosto spusti in uporabi.

Stanovanje je dobro opremljeno. V njem je televizija, brezplačen dostop do interneta in povsem opremljena kuhinja: štedilnik, posoda in jedilni pribor, mikrovalovna pečica, grelnik za vodo, hladilnik in pralno-pomivalni stroj. Na počitnicah verjetno nihče noče na veliko kuhati, saj je v Sevilji dovolj restavracij, ki jih je vredno preizkusiti. Vendar, kuhinja je zelo priročna za pripravo preprostega zajtrka. V neposredni bližini stanovanja (takoj čez cesto) je tudi veleblagovnica El Corte Ingles, v kleti katere je velik supermarket, kjer lahko kupite vse potrebno za zajtrk. V neposredni bližini stanovanja je tudi nekaj pekarn in slaščičarn, zato je prehranjevanje povsem enostavno.

Za 3-dnevno bivanje v stanovanju Apartamentos Sevilla Centro smo februarja 2022 plačali 200 EUR, kar je glede na idealno lokacijo, dobro opremljenost stanovanja in priročnost lokacije po našem mnenju ugodna cena. Pravzaprav je nižjo v Sevilji težko dobiti, celo na lokacijah izven centra mesta.

Rezervacija stanovanja Apartamentos Sevilla Centro >>