Swissotel Nankai OsakaBooking.com


Swissotel Nankai Osaka

Soba 1622 v hotelu Swissotel Nankai Osaka

Swissotel Nankai Osaka je razkošni hotel s petimi zvezdicami na idealni lokaciji v srcu trgovsko-zabaviščne četrti Namba v Osaki.

Hotel stoji nad železniško postajo Namba, do katere se z mednarodnega letališča Kansai z ekspresnim vlakom lahko pripeljete v pičlih 45 minutah. Železniška postaja je z recepcijo hotela v šesti etaži povezana kar direktno s tekočimi stopnicami.

V neposredni okolici hotela so veliki nakupovalni centri, na primer Takashimaya, številne restavracije, bari in nočni klubi. Swissotel Nankai Osaka torej leži v srcu dogajanja v Osaki. Poleg tega bi težko našli hotel v Osaki, ki je tako dobro povezan z letališčem Kansai.

Rezervacija hotela Swissotel Nankai Osaka >>

Sobe v hotelu Swissotel Nankai Osaka

Glede na privlačno lokacijo hotela Swissotel Nankai Osaka bi verjetno pričakovali, da gostje po prihodu v hotel komaj čakajo, da se podajo na raziskovanje Osake, a po vstopu v sobo številka 1622 smo se naenkrat odločili, da si bomo raje oddahnili in si Osako nekaj časa ogledovali skozi velika okna udobne hotelske sobe.

Soba v hotelu Swissotel Nankai Osaka je bila ena od najbolj udobnih hotelskih sob, v katerih smo prenočevali doslej. Soba je velika, urejena do potankosti, z udobno posteljo, klubsko mizico z dvema foteljema, delovno mizo in pisarniškim stolom. V bleščeči kopalnici nas je pričakala zaloga gela za tuširanje in šampona, pribor za britje, zobne ščetke in glavnik. V garderobni omari so za nas pripravili copate, kopalni plašč in celo pižamo. V sobi je tudi sef in likalnik ter likalna deska. Iz sobe 1622 v hotelu Swissotel Nankai Osaka se odpira prekrasen pogled na Osako.

Rezervacija hotela Swissotel Nankai Osaka >>

Prijaznost osebja v hotelu Swissotel Nankai Osaka

S hotelom Swissotel Nankai Osaka smo si pred prihodom po elektronski pošti izmenjali nekaj sporočil. Potovali smo namreč s šestmesečnim otrokom, zato smo hotel prosili, naj v sobi pripravi otroško posteljo. Čeprav smo sporočilo poslali sredi noči po japonskem času, so odgovorili praktično takoj in odgovor je bil pozitiven. Otroško posteljo so uredili brezplačno, poleg tega pa nas je v sobi pričakala še čestitka in malo presenečenje za rojstni dan, na katerega smo namignili pri rezervaciji.

Rezervacija hotela Swissotel Nankai Osaka >>

Je Swissotel Nankai Osaka najboljši hotel v Osaki?

Glede na to, da drugih hotelov v Osaki nismo preizkusili, si ne upamo odgovoriti z brezpogojnim da. Vendar glede na našo izkušnjo s kakovostjo hotelske sobe, prijaznostjo in ustrežljivostjo osebja in idealno lokacijo lahko brez nadaljnjega zapišemo, da je Swissotel Nankai Osaka zagotovo eden od najboljših hotelov v Osaki, ki je poleg tega otrokom prijazen. Če bi se v Osako ponovno odpravili, bi z veseljem spet prenočevali v njem.

Rezervacija hotela Swissotel Nankai Osaka >>

Fotografije hotela Swissotel Nankai Osaka

Zemljevid Osake

Swissotel Nankai Osaka na zemljevidu Osake