The Trebovir Hotel LondonBooking.com


The Trebovir Hotel London

The Trebovir Hotel London

The Trebovir Hotel London – brezplačna rezervacija s popustomThe Trebovir Hotel London leži v bogatem zahodnem delu Londona, le nekaj korakov od postaje podzemne železnice Earls Court, od koder so dobre povezave s središčem Londona in večino londonskih turističnih znamenitosti. Z linijo District se lahko odpeljete direktno do postaje South Kensington (kjer sta naravoslovni muzej oziroma Natural History Museum in Victoria & Albert Collection), Westminster (kjer sta parlament in Big Ben, do razglednega kolesa London Eye pa je kakšnih deset minut hoje), Victoria (kjer je Buckinghamska palača) in Tower Hill (kjer je The Tower of London). Z linijo Piccadilly se lahko odpeljete direktno do postaj Knightsbridge (kjer je znamenita veleblagovnica Harrods), Piccadilly Circus (od koder se lahko po Regent Street sprehodite do Oxford Street), Leicester Square (kjer je Soho, kitajska četrt, Trg Trafalgar, Narodna galerija), Covent Garden in Holborn (kjer je British Museum).

The Trebovir Hotel London je eden od mnogih hotelov v zahodnem Londonu, ki domujejo v preurejenih, lepo obnovljenih viktorijanskih stavbah. Na videz so te stavbe zelo lepe, predvsem od zunaj. Težava pa je v tem, da prvotno niso bile namenjene za hotele in da si lastniki, ki so jih v hotele vendarle preuredili, želijo čim višjega dobička, zaradi česar so velike sobane teh starih stavb pregradili in preuredili v več majhnih, popolnoma nefunkcionalnih hotelskih sob.

V sobi hotela The Trebovir (št. 105) smo se tako počutili rahlo klavstrofobično. V njej je komaj dovolj prostora za zelo majhno zakonsko posteljo, stol in majavo čajno mizico ter majhno garderobno omaro. Za posteljo je nekaj miniaturnih polic, kjer je telefon in kuhalnik za čaj in kavo. LCD televizija je z nosilcem pritrjena visoko na steno, kar nam nikoli ni bilo všeč. Le kdo si želi pri gledanju televizije zvijati vrat, še posebej, če je pritrjena pod popolnoma nenaravnim kotom.

Tudi kopalnica v hotelu The Trebovir London nas ni pretirano navdušila. Pravzaprav je v sobo vgrajena le nekakšna plastična kabina s straniščem, umivalnikom in prho, ki tako po velikosti kot po opremi spominja na stranišča v letalih. In če že omenjamo stranišča v letalih, smo prepričani, da so kopalnice v prvem razredu letal Airbus A380 letalskega prevoznika Emirates zagotovo večje in lepše urejene od kopalnic v hotelu The Trebovir na trdnih tleh.

V hotelskih sobah je na voljo brezžična internetna povezava, a sobe za resno delo zaradi pomanjkljive opreme niso primerne. The Trebovir Hotel London zato za poslovne potnike po našem mnenju ni primeren. Če morate v tem delu Londona prenočevati poslovno, raje rezervirajte sobo v hotelu ibis London Earls Court, ki stoji nedaleč stran.

Tudi nad ceno hotela The Trebovir London nismo bili ravno navdušeni. Za opisano dvoposteljno sobo smo plačali 94 GBP, kar je nekoliko pretirana cena glede na kakovost hotela. Res, da je cena vključevala zajtrk, a ta ni bil nič posebnega: par rezin toasta, francoski rogljiček s šunko in sirom, kava ali čaj, sok, muesli in jogurt.

Nad hotelom The Trebovir London torej nismo bili ravno navdušeni. Za družine zaradi majhnosti sob ni primeren, za poslovne potnike zaradi slabe opremljenosti ravno tako ne. Priporočamo ga le mladim parom, ki od hotelske sobe ne zahtevajo pretiranega udobja, vendar le, če jim sobo uspe rezervirati po ugodni ceni. V nasprotnem primeru priporočamo iskanje hotela v kakšnem drugem, cenejšem delu Londona. Na bogatem zahodu mesta je vse preklemansko drago, vključno s hotelskimi sobami.

Rezervacija hotela The Trebovir London >>

Fotografije

[nggallery id=11]