Trije odlični novi hoteli v SingapurjuBooking.com


Singapur – najbogatejša država v Jugovzhodni Aziji – razkošja željnih popotnikov nikoli ne razočara. Čeprav so v Singapurju na voljo tudi številni cenejši hoteli, tako imenovani hoteli kapsule in da – celo hostli, namenjeni nahrbtnikarjem – je turistična panoga v tem mestu vendarle osredotočena predvsem na tiste, ki so za počitnice pripravljeni odšteti nekoliko več. In dejstvo je, da za svoj denar lahko v Singapurju dobijo veliko več kot v kakšnem evropskem mestu, na primer Londonu ali Parizu.

Tokrat predstavljamo tri nove oziroma pred kratkim prenovljene hotele v Singapurju, ki bi jih morali pri načrtovanju potovanja v to malo mestno državo uvrstiti zelo blizu vrha seznama.

Capitol Kempinski Hotel Singapur

Capitol Kempinski Hotel Singapur

Capitol Kempinski Hotel Singapur

Hotel Capitol Kempinski v Singapurju so pred kratkim povsem obnovili. V njem je sedaj 157 razkošnih sob, v katerih vlada viktorijansko vzdušje stavbe, v kateri je hotel Capitol Kempinski.

Hotel leži na odlični lokaciji v centru Singapurja, le 350 metrov od nakupovalnega in konvencijskega centra Raffles City, pod katerim je postaja podzemne železnice (oziroma MRT, kot se imenuje v Singapurju) City Hall. Blizu hotela so tudi Narodna galerija, Viktorijino gledališče in Muzej azijskih civilizacij. Hotel Capitol Kempinski Singapur je torej v srcu kulturnega središča Singapurja, ostali deli mesta pa so zlahka dosegljivi s podzemno železnico.

Vse sobe so seveda klimatizirane (brez klime v Singapurju nikakor ne gre!) in opremljene s televizijskimi sprejemniki ter toaletnimi potrebščinami v kopalnici. Nekatere sobe imajo tudi teraso.

Rezerviraj Capitol Kempinski Hotel Singapur >>

Hotel Six Senses Maxwell Singapur

Hotel Six Senses Maxwell Singapur

Hotel Six Senses Maxwell Singapur

Hotel Six Senses Maxwell leži v singapurski kitajski četrti, blizu postaje podzemne železnice Tanjong Pagar. Če ste že kdaj bili na Kitajskem, vas bo živahen utrip singapurske kitajske četrti zagotovo spomnil na tisto pot.

Hotel Six Sense Maxwell je v lepo prenovljeni kitajski trgovski hiši – takšni, kot jih lahko vidite na vseh koncih in krajih Singapurja. Če torej želite prenočevati v zgodovinski stavbi, je hotel Six Senses Maxwell prava izbira za vas. Seveda poleg vonja po zgodovini ponuja še mnogo več. V hotelu je kar 5 restavracij, spa in bazen. Povsod je na voljo brezplačen Wi-Fi. Sobe so opremljene s satelitsko televizijo in avtomatom za kavo. Nekatere sobe imajo balkon. Kopalnice so opremljene z luksuznimi toaletnimi potrebščinami.

Hotel Six Senses Maxwell Singapur je razkošna oaza miru sredi pisane singapurske kitajske četrti.

Rezerviraj hotel Six Senses Maxwell Singapur >>

Hotel Grand Park City Hall Singapur

Hotel Grand Park City Hall Singapur

Hotel Grand Park City Hall Singapur

Obnovljeni hotel Grand Park City Hall Singapur je zdaj postal prava bivalna galerija. Vključuje neoklasične podrobnosti, ploščice v peranakan slogu in številne umetniške izdelke, za katere navdih so umetniki poiskali ravno v Singapurju.

Seveda pa to še ni vse. Hotel leži na idealni lokaciji v kolonialnem središču Singapurja, 5 minut hoje od postaje podzemne železnice City Hall in nakupovalnega centra Raffles City. Iz sob hotela Grand Park City Hall Singapur se odpira lep pogled na park Fort Canning ali na zabaviščno okrožje Clarke Quay. Hotel poleg razkošno opremljenih sob ponuja tudi fitnes center. Za družine so posebej privlačne družinske, med seboj povezane sobe.

Rezervacija hotela Grand Park City Hall Singapur >>