V Londonu odprli prvi plavajoči hotelBooking.com


Good Hotel

Good Hotel: prvi plavajoči hotel v Londonu

V Londonu so pred kratkim odprli Good Hotel London, prvi plavajoči hotel, ki je zasidran v doku Royal Victoria, 10 minut hoje od kongresnega centra ExCel in samo 2 km od londonskega letališča City ter poslovne četrti Canary Wharf.

Vse sobe so sodobno opremljene s pohištvom po meri in dizajnerskim pohištvom. Sobe ponujajo razgled na reko ali mesto, kopalnice s prhami, vzglavnike, polnjene z gosjim perjem, sefe, kuhalnike za čaj, delovne mize in brezplačen brezžični dostop do interneta.

Lastniki hotela Good Hotel London dobiček vlagajo v nepridobitne namene, predvsem za izobraževanje in zaposlitev dolgoročno nezaposlene lokalne populacije. Sestavine za okusne jedi, ki jih pripravljajo v restavraciji, pa kupujejo od lokalnih pridelovalcev.

Na strehi hotela je odprta terasa, s katere se ob lepem vremenu odpira prelep pogled na Temzo.

Recepcija hotela je odprta 24 ur na dan, na voljo je izposoja koles, gostje pa lahko brezplačno uporabljajo tudi hotelske iPade.

Glede na to, da hotel s svojo družbeno koristno naravnanostjo poskuša podpirati lokalno populacijo, so cene v hotelu Good Hotel London mnogo nižje od cen drugih hotelov v Londonu, ki ponujajo isto stopnjo udobja. Čeprav ima hotel kar štiri zvezdice, so dvoposteljne sobe na voljo že za nekaj več kot 100 evrov.

Če torej načrtujete obisk Londona in bi si radi privoščili razkošno bivanje na vodi in ob tem še pomagali lokalni skupnosti, je hotel Good Hotel London vsekakor dobra izbira.

Rezervacija hotela Good Hotel London >>