Vegetarijanska restavracija Chamkar v Siem ReapuBooking.com

Zvitki iz riževega papirja s kikirikijevo omako in solata iz zelene papaje

Restavracija Chamkar v Siem Reapu

Večina restavracij v Siem Reapu poleg mesnih jedi streže tudi vegetarijansko hrano, tako da vegetarijanci v Siem Reapu ne bi smeli imeti težav z iskanjem primerne hrane. Ponudba restavracije Chamkar, ki se nahaja v prehodu za ulico Pub Street, pa za razliko od ostalih restavracij v Siem Reapu vključuje izključno vegetarijansko (oziroma kar vegansko) hrano.

V restavraciji Chamkar smo si privoščili pozno kosilo. Sedeli smo zunaj, tako da nas je sem in tja zmotil kakšen berač. Kdor slednjega ne prenese, naj izbere mizo v restavraciji, lahko tudi v prvem nadstropju, kjer imajo mizo za dva.

Hrana v restavraciji Chamkar po kakovosti ne izstopa od hrane v ostalih restavracijah v Siem Reapu. Poskusili smo zvitke iz riževega papirja s kikirikijevo omako in solato iz zelene papaje.

Sestavine so bile sveže, a sta nas obe jedi kljub temu pustili ravnodušne. Po okusu sta bili blagi, skorajda plehki, tako da smo močno pogrešali kakšno začimbo.

Vegetarijanska restavracija Chamkar v Siem Reapu je primerna izbira za tiste, ki si želijo obedovati v restavraciji, v kateri ne strežejo nobenega mesa. Njihove jedi pa po okusu ne izstopajo iz povprečja v Siem Reapu.

Zemljevid Siem Reapa

[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”17″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”13.354329,103.854395{}restaurant.png{}Vegetarijanska restavracija Chamkar” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Vegetarijanska restavracija Chamkar na zemljevidu Siem Reapa